Programma

Rob Stenders primeurt nieuwe single Darlyn

  1. Nieuwschevron right
  2. Rob Stenders primeurt nieuwe single Darlyn

Nog net voor de release van het debuutalbum, brengt Darlyn een nieuwe single uit. Ze gaven de eer aan Rob Stenders om '10 Dollar Smile' voor de eerste keer aan het grote publiek te laten horen.

"Wij hebben van onze vrienden van Darlyn, wat een geweldige band is, een nieuw trackie gekregen", zegt Rob. "Kijk maar wat je ermee doet, we zijn er heel blij mee." Rob is net zo blij als de band zelf met de plaat en draait hem dan ook met alle liefde.

'10 Dollar Smile'

Je kent Darlyn misschien van 'I Think We're Alone' of 'Stepping Stone'. Beide tracks werden NPO Radio 2 TopSong. Bart verraste Darlyn op een bijzondere manier met de TopSong bij die laatste track. De nieuwe single heeft een veel ruigere sound en zal eind deze maand op debuutalbum Was It A Dream staan. De band legde in de zomer van 2018 de eerste hand aan het album en sloot zich daarvoor op in een voormalig psychiatrisch ziekenhuis.

In samenwerking met producer Ferdy van der Singel kwamen daar genoeg tracks uit, die ze vervolgens opnamen in de Wisseloord Studios in Hilversum. Het album komt uit op 28 februari.

Rob primeurt nieuwe single van Darlyn

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stenders Platenbonanza

Je hoort Stenders Platenbonanza van maandag tot en met donderdag tussen 14:00 en 16:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie