Programma

Muziekcafé live vanaf Tuckerville

  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé live vanaf Tuckerville

NPO Radio 2 is er dit jaar weer bij op Tuckerville! Op zaterdag 1 september hoor je onze DJ's en intieme livesessies vanaf het festival in Rutbeek!

Live vanaf Tuckerville

Tuckerville is alweer toe aan de derde editie! Op zaterdag 1 september zendt Muziekcafé live uit vanaf het festival in Rutbeek. Wij doen weer uitgebreid verslag vanaf het terrein, zenden hoogtepunten op het hoofdpodium uit en organiseren ook dit jaar intieme livesessies. Deze check je op al onze kanalen!

Bekijk hier de sessie met Racoon van vorig jaar:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Line-up

Dit jaar wordt het podium van Tuckerville bestegen door artiesten als George Ezra, Dotan, Jacqueline Govaert, Danny Vera, Her Majesty, Tim Knol. Echter blijft het daar niet bij! Het is een lang gekoesterde wens van Ilse DeLange, vertelt ze in Jan-Willem Start Op en het is haar eindelijk gelukt: “De Amerikaanse countryster Carrie Underwood komt naar het Tuckerville festival!” DeLange heeft het nieuws lang voor zich gehouden, maar dat was niet makkelijk. "We weten het al zo lang, maar we mochten het niet aankondigen, want Amerikanen zijn gewoon een beetje ingewikkeld", grapt een enthousiaste DeLange.

llse DeLange haalt grote Amerikaanse countryster naar Nederland!

Muziekcafé live vanaf Tuckerville
Zaterdag 1 september

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie