Programma

Top Song voor U2

  1. Nieuwschevron right
  2. Top Song voor U2

Wat een fijne plaat is 'You're The Best Thing About Me' van U2! Zo fijn zelfs, dat we 'm tot Top Song uitroepen!

Vers!

​'You're The Best Thing About Me' staat nog maar net online of wij laten je er al extra vaak van genieten. De nieuwe plaat is namelijk uitgeroepen tot NPO Radio 2 Top Song! 'You're The Best Thing About Me' gaat over de vrouw van Bono. "In U2 zitten is een beetje als een onderdeel van een voetbalteam zijn. Mensen houden van je of ze haten je, maar iedereen houdt wel van mijn vrouw. Zij is het beste deel van mij", aldus Bono in een interview met Ruud de Wild. Het nummer zal verschijnen op het veertiende album Songs Of Experience die waarschijnlijk rond 1 december verschijnt.

NPO Radio 2 Top Song: U2 - 'You're The Best Thing About Me'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bellen met Bono

​Waar gaat de nieuwe single en het album eigenlijk over? Ruud de Wild mag het gewoon direct vragen aan Bono tijdens een telefonisch interview! "Het zit vol met uitdagende vreugde," zegt Bono. Het album heeft wel een serieuze insteek. "We hebben dit album geschreven met de insteek: wat als het de laatste is... Het zijn brieven aan de mensen waar ik van hou. Mijn vrouw, dochters, zonen en het publiek."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

SPOTIFY-PLAYLIST

De Top Song wordt wekelijks door de dj's van NPO Radio 2 gekozen tijdens het dj-overleg. Abonneer je ook op onze Spotify-playlist waar je alle NPO Radio 2 Top Songs vindt.

Ster advertentie
Ster advertentie