Programma

Dotan keert terug met nieuwe muziek

  1. Nieuwschevron right
  2. Dotan keert terug met nieuwe muziek

"Ik ben blij dat ik weer terug ben", zijn de woorden waarmee Dotan nieuwe muziek aankondigt. Morgen komt er weer een single uit van de vorig jaar in opspraak geraakte singer-songwriter.

"Het afgelopen jaar is veruit het moeilijkste jaar uit mijn leven geweest," begint Dotan zijn bericht op Instagram. De zanger raakte in april 2018 in opspraak toen de Volkskrant onthulde dat hij tijdens zijn carrière gebruik maakte van een zogeheten 'trollenleger'. De digitale nepfans waren zeer actief om Dotan in positieve zin op te hemelen of juist om concurrenten neer te halen. De singer-songwriter bekende schuld en verdween vervolgens van de radar. Tot nu. "Ik ben nog nooit zoveel gegroeid op persoonlijk vlak en heb daar de tijd voor moeten nemen. Sorry dat ik in al die tijd niets van me heb laten horen, maar ik heb regelmatig alle berichten gelezen en wil iedereen daarvoor bedanke", gaat hij verder.

'Blij dat ik terug ben'

Dotan dook een paar maanden terug weer de studio in om alles van zich af te schrijven. Het eerste resultaat van die sessies ziet morgen het daglicht in de vorm van een nieuwe single. "Het is een liedje wat ik schreef in een tijd waarin ik niets voelde en niet meer wist hoe het was om iets te voelen.. maar er wel alles aan wilde doen om daar weer te komen. Het is een wat ander geluid dan jullie van mij gewend zijn, maar ik ben er heel erg trots op en super benieuwd wat jullie ervan vinden."

Bij alleen een single lijkt het overigens niet te blijven. "Ik ben blij dat ik weer terug ben en kan niet wachten om weer het podium op te kruipen met veel nieuwe muziek. Liefde, Dotan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Instagram.com/DotanMusic

Ster advertentie
Ster advertentie