Programma

Vrouwen met Ballen zetten kaartenactie op voor verjaardag van oma Tiny

  1. Nieuwschevron right
  2. Vrouwen met Ballen zetten kaartenactie op voor verjaardag van oma Tiny

Het is alweer tijd voor aflevering zeven van Vrouwen met Ballen. Ook deze keer is de podcast goed gevuld. Zo wil luisteraar Yara haar oma een fijne verjaardag bezorgen,

De eerste bingobal die uit de molen rolt, brengt Caroline en Emmely bij de wens van luisteraar Yara. Ze woont in Zuid-Afrika en haar oma is binnenkort jarig. Nu wil Yara haar oma Tiny, die 90 wordt, verrassen met een hele hoop verjaardagskaartjes.Ze zegt: "Ik zou eigenlijk in Nederland zijn op haar verjaardagsfeest, maar dat kan niet vanwege corona." Kaartjes kunnen naar het volgende adres (dan zorgt Sterre van de redactie ervoor dat ze goed terechtkomen):

KRO-NCRV
t.a.v. Sterre Wind
s-Gravenlandseweg 80
1217 EW Hilversum

DROOMLINE-UP

De volgende bingobal is een vraag van luisteraar Kristel. De vraag luidt: hoe ziet voor de vrouwen de perfecte festival line-up eruit? "Levend of dood?" vraagt Emmely meteen. "Levend of levendig in onze herinnering", reageert Caroline. Emmely roept meteen Kate Bush, J.J. Cale en Elvis. Caroline laat haar haar zin niet af maken en komt direct met nog een suggestie: "The Beatles, volledig!" Maar ook nieuwere artiesten komen langs, zoals The Weeknd, The War On Drugs en Tame Impala. "Het kon wel eens een jaar gaan duren, dat festival", zegt Caroline.

DE VLOG VAN MATIJN NIJHUIS

Luisteraar Ruben vraagt zich af wanneer de volgende vlog van Matijn Nijhuis komt. Natuurlijk bellen Caroline en Emmely hem om dat te vragen. En hij is niet de enige met die vraag, vertelt Matijn. "Zelfs bij de Radio 2-app komen appjes binnen daarmee." Benieuwd waar de vlogs blijven? Matijn vertelt het in de zevende aflevering van Vrouwen met Ballen.

Vrouwen met Ballen

Vrouwen met Ballen, een podcast van KRO-NCRV en NPO Radio 2, te beluisteren vanaf dinsdag 18 augustus via Apple Podcasts/iTunes, Spotify, Pocket Casts, Google Podcasts en de NPO Radio 2 app.

Meer podcasts van Radio 2

Naast deze podcast van Emmely en Caroline hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie