Programma

Linda heeft Dr. Bernhard in haar zak

  1. Nieuwschevron right
  2. Linda heeft Dr. Bernhard in haar zak

Ken je dat moment dat de dj je verzoekje niet bij zich heeft? Linda heeft haar klassieker 'Dokter Bernhard' altijd in haar zak.

Terug naar de studententijd

Sommige verzoekjes komen dubbel binnen tijdens de Ken Je Klassiekersweek. Linda vroeg echter wel een heel originele plaat aan: 'Dokter Bernhard' van Bonnie St. Claire. Sander en Yora vroegen haar waarom dit zo'n mooie plaat is. "Hij is nauw verbonden aan de studententijd van mij en mijn man", vertelt Linda. Het nummer werd altijd gedraaid in het dispuut en dat ging zo ver dat het dubbel werd gedraaid.

Quote

Er ging gewoon een cd'tje mee als de dj hem niet had

Linda

Een gevoel van herkenning

Een klassieker levert je toch een bepaald gevoel op van herkenning. "Op het moment dat die plaat aan gaat sta je weer op zo'n feestje met een pilsje in je hand." Op bruiloften, feesten en partijen, geen feest is compleet voor Linda zonder Dokter Bernhard. "Er ging gewoon een cd'tje mee als de dj hem niet had."

Kijk hier naar de reacties van Sander en Yora tijdens het gesprek:

Bonnie St. Claire

Bonnie St. Claire zong samen met Ron Brandsteder het nummer 'Dokter Bernhard' in 1992. Het nummer werd een grote hit en in veel studentenhuizen werd het nummer meegezongen. Geniet hier van de videoclip met een jonge Bonnie en Ron.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ken Je Klassiekers: 20 - 26 februari | Zo vraag je een klassieker aan:
Web: nporadio2.nl/kenjeklassiekers
NPO Radio 2 App: stuur een appje naar de studio
SMS: stuur een smsje naar 2222
Twitter: @NPORadio2 #kenjeklassiekers

Ster advertentie
Ster advertentie