Programma
EO

Joe Buck geeft Tekstuele Voorlichting over live with the hurt

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Joe Buck geeft Tekstuele Voorlichting over live with the hurt

Joe Buck bracht begin november zijn nieuwe single live with the hurt uit. In de rubriek Tekstuele Voorlichting vraagt Martine ten Klooster naar het verhaal achter dit liedje.

De nieuwe single van Joe Buck is weer een tranentrekker, vertelt hij: "Het is wel weer een zwaar liedje, daar houd ik heel erg van.” Joe legt zelf uit waar zijn nieuwe nummer over gaat: “Het liedje gaat over een nieuwe relatie, een relatie die veel fijner en beter is dan diegene uit het verleden. Ik vergelijk dan die twee relaties die ik heb gehad.”

Moeilijke relatie

Ook op Joe's eerste album staan heel veel liedjes over de liefde, maar die gaan dan vooral over een heartbreak. “Dat is allemaal over één moeilijke relatie die ik had geschreven. Maar gelukkig heb ik in de afgelopen jaren veel meer mooie ervaringen mogen hebben in de liefde", zegt Joe. "Ik heb die pijn uit die eerdere relaties langzaam een plekje kunnen geven. Dat is wel waar live with the hurt heel erg over gaat. Het doorleven met de pijn van moeilijke relaties, en al die verschillen ineens kunnen zien.”

Het was volgens Joe best een confrontatie toen hij terecht kwam in een fijne relatie. “Het is heel confronterend dat als je een hele moeilijke relatie hebt gehad, dat je dan een heel nieuw iemand tegenkomt, die je dan ineens wel goed behandelt. Ik heb vooral gemerkt dat dat dan even schrikken is, maar je wilt ook verder leven en het er niet iedere keer weer over hebben."

Luister hieronder naar het hele gesprek met Joe Buck, waarin hij ook vertelt hoe zijn onzekerheden wist om te zetten in geluk.

Luister hieronder live with the hurt live bij Giel

Joe Buck speelde zijn single deze week live bij Giel. Bekijk het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Martine In De Middag

Martine ten Klooster hoor je elke zondagmiddag met het muziekprogramma Martine In De Middag van 16.00 tot 18.00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie