Programma

Hoe moet je dansen als je een date wil

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe moet je dansen als je een date wil

Met het Amsterdam Dance Event in het vooruitzicht is het de perfecte tijd om eens uit te zoeken wat nu je beste dancemoves zijn als je een date wil. Gerard belt met Roelijne Peters van Lexa.

Ook voor mannen

Dansen is natuurlijk voor iedereen, dus ook voor mannen! Laat je vooral niet tegenhouden, want volgens onderzoek vindt 2/3 van de vrouwen het aantrekkelijk als een man goed kan dansen. Voor wat meer informatie en tips belt Gerard met Roelijne Peters van Lexa.

Aantrekkelijk

Hoe je danst dat moet je uiteindelijk helemaal zelf weten, maar volgens Peters helpt het losgooien van je heupen wel bij het vinden van een date. "Ruim de helft van de mannen vindt het aantrekkelijk als een vrouw goed kan dansen. Ze geloven namelijk dat goed dansen gelijk staat aan goed in bed!"

Luister het interview hier:

Goede dansmoves zijn aantrekkelijk! Zowel voor mannen als vrouwen

Onzeker

"Hoewel 3/4 van de vrouwen zich absoluut niet schaamt om lekker te dansen, is 40% van de mannen onzeker." vertelt Peters. Gelukkig heeft ze daar ook een oplossing voor. Er zijn namelijk twee filmpjes waarin wordt uitgelegd hoe jij aantrekkelijk kan dansen.

Bekijk de tips hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ekdom in de Ochtend
Dj: Gerard Ekdom
Elke werkdag van 06.00 tot 09.00

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie