Programma

Hoe film je Heel Holland Bakt Kids tijdens een pandemie?

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe film je Heel Holland Bakt Kids tijdens een pandemie?

Er komt een kinderversie van het bakprogramma Heel Holland Bakt! Gijs belt met André over hoe ze de serie gaan opnemen in deze coronacrisis.

Kinderen kunnen zich vanaf nu aanmelden voor het programma. Maar hoe film je een nieuwe serie tijdens een pandemie? André vertelt: "Ik hoef geen handschoenen aan, want ik kom niet aan die taartjes. Jannie en Robèrt gaan het allemaal proeven en die moeten dan één voor één naar de taart toe. Met z’n drieën bij elkaar… we moeten nog even gaan zien hoe we dat gaan doen. Maar we hebben gelukkig nog even tijd."

Grote broer of ouders mee

Omdat kinderen niet zomaar aan een oven mogen zitten, mogen ze hun grote broer, moeder, vader of welk familielid er ook goed kan bakken, meenemen. En dat komt goed uit in deze tijd. Deze persoon is namelijk toch al iemand met wie ze thuiszitten. "Het is een ander programma dan normaal, want het duurt nu maar een halfuurtje en is straks te zien op NPO 3." Volgens André blijft er gelukkig wel één belangrijk element hetzelfde: "Het is in ieder geval wel in de tent!"

Wat voor taarten moeten de kinderen gaan bakken? En komt er ook een nieuw seizoen aan met volwassenen? Luister hieronder naar het gesprek met André en Gijs.

Andre van Duin over HHB Kids

Luister naar de NPO Radio 2 Songfestival Top 50

De stembussen zijn gesloten! Luister op vrijdag 15 mei van 18:00 tot 22:00 uur naar de Songfestival Top 50 op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie