Programma

Niels Geusebroek schrijft binnen 2,5 uur liedje voor alle zzp'ers

  1. Nieuwschevron right
  2. Niels Geusebroek schrijft binnen 2,5 uur liedje voor alle zzp'ers

Het coronavirus raakt heel veel beroepen, zo ook dat van de zzp’ers. Bart belde vandaag met Niels Geusebroek om ook deze groep een hart onder de riem te steken.

Gisteren maakte Alain Clark een ode aan de werknemers in de zorg. Vandaag staan in Thuis Aan De Slag! de zzp’ers centraal. Mensen die hard werken om zelf iets op te bouwen en nu opeens in de problemen zitten. Deze groep kampt nu met weinig tot geen opdrachten waardoor het voor velen onzeker is of zij nog door kunnen gaan met hun bedrijf. Bart belde Niels Geusebroek op met de vraag of hij binnen 2,5 uur een track kan maken om hen te ondersteunen.

Ook Niels Geusebroek gaat ervoor: binnen 2,5 uur een liedje voor alle zzp'ers!

Hoe staat het ervoor?

Een uur later belt Bart nog eens met Niels om te vragen hoe het gaat met het schrijven. Het nummer is bijna af maar er ontbreekt nog een zin en dus vraagt Niels of de luisteraars mee kunnen denken! De inzendingen van luisteraars stromen binnen en uiteindelijk lukt het Niels om samen met de luisteraars het lied af te maken. Het nummer heet ‘Nooit Alleen’ en was iets voor twaalven te horen op NPO Radio 2.

'Nooit Alleen'

Binnen de tijd maakt Niels Geusebroek zijn ode aan de zzp'ers: 'Nooit Alleen'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aan De Slag

Je hoort Bart Arens iedere werkdag tussen 09:00 en 12:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Niels Geusebroek

Ster advertentie
Ster advertentie