Programma

De Zwarte Lijst kijk & luister

  1. Nieuwschevron right
  2. De Zwarte Lijst kijk & luister

Dit weekend staat NPO Radio 2 helemaal in het teken van De Zwarte Lijst. Alle manieren om 'm te volgen vind je hier.

Twee dagen lang hoor je de beste soul, jazz, disco, hiphop en funk, gekozen door de luisteraars. Zaterdagochtend bijt Jasper de Vries om 6.00 uur het spits af en de finale van De Zwarte Lijst hoor je zondagavond, net iets voor middernacht, bij Leo Blokhuis.

Je hoort onder meer de muziek van Michael Jackson, Prince, Amy Winehouse, Pharrell Williams, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Chic, Otis Redding, Gregory Porter, Marvin Gaye en Earth, Wind & Fire voorbij komen. Bekijk hier de complete editie van 2016.

Meekijken

De uitzending van De Zwarte Lijst is niet alleen te horen, maar ook te zien. Je kunt via de livestream van NPO Radio 2, via themakanaal NPO Cultura, en in de nacht van zaterdag op zondag op NPO 3 kijken hoe onder andere Gerard Ekdom, Jeroen Kijk in de Vegte en Leo Blokhuis de lijst presenteren.

Op zaterdag 2 april om 22.10 uur zendt de NTR een special uit over De Zwarte Lijst op NPO 3 met bekende muziekkenners, videoclips en uniek archiefmateriaal.

Concertregistraties

In de week voorafgaand aan De Zwarte Lijst en op zaterdagavond 2 april kun je op NPO Cultura en NPO 3 al kijken naar programma's die gewijd zijn aan soulmuziek. Zo zie je onder meer concertregistraties van D'Angelo, Diana Ross & The Supremes, John Legend en Earth, Wind & Fire.

Meer info over de thema-uitzendingen over De Zwarte Lijst op NPO 3 en NPO Cultura vind je hier.

De Zwarte Lijst op NPO Soul & Jazz

Na 3 april gaat de lijst door op themakanaal NPO Soul & Jazz. Tussen maandagnacht 4 april 24.00 uur en vrijdagavond 8 april zendt NPO Soul & Jazz een extra uitgebreide Zwarte Lijst uit op NPO Soul & Jazz.

De Zwarte Lijst op NPO Radio 2
Luister: 2 april van 6.00 tot 3 april 24.00 uur
Meer soul & jazz: nposoulenjazz.nl
#zwartelijst @NPORadio2

Ster advertentie
Ster advertentie