Programma

Racoon opent zaterdag 9 januari het nieuwe Muziekcafé-jaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Racoon opent zaterdag 9 januari het nieuwe Muziekcafé-jaar

Racoon staat zaterdag 9 januari twee uur lang centraal tijdens de uitzending van Muziekcafé met een aantal interviews én een concert.

Muziekcafé begint het jaar goed met een mooi optreden. De mannen van Racoon komen 9 januari het Muziekcafé-jaar openen met een concert. In het eerste uur bepaalt Racoon welke muziek er gedraaid wordt en vraagt Carolien de band het hemd van het lijf. Heb je zelf een vraag voor de band? Stuur je vraag naar muziekcafe@avrotros.nl!

In het tweede uur zullen de mannen zelf een uur lang spelen. Let op: wegens de coronamaatregelen kan er helaas geen publiek bij aanwezig zijn. Het optreden is wel volledig te volgen via NPO Radio 2 en de NPO Radio 2 app.

Bart belt in Aan De Slag! met Carolien over de bijzondere Muziekcafé-uitzending:

Video niet beschikbaar

Barts Classic Track

Ook de eerste Classic Track van het jaar staat in het teken van Racoon. Bart, Dennis en Bart doken samen de Wisseloord Studio in om Racoons Ocean te ontleden: de grote Nederlandstalige hit van Racoon die al jaren achter elkaar in de top 50 van de Top 2000 staat en die in de laatste lijst zelfs 12 plekken gestegen is naar plek 22.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé op zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Huub Verwey

Ster advertentie
Ster advertentie