Programma

Star Wars versie van Sgt. Pepper's

  1. Nieuwschevron right
  2. Star Wars versie van Sgt. Pepper's

Ben je fan van Star Wars en The Beatles? Twee keer feest, want er bestaat nu een Star Wars versie van Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band!

I Am Your... Beatle

De mensen achter het YouTubekanaal Palette-Swap Ninja vertellen het verhaal van Star Wars IV: A New Hope, gebruikmakend van de muziek van het legendarische album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band. Dit bijzondere projectje komt niet zomaar uit de lucht vallen, want dit jaar vieren we twee belangrijke mijlpalen: de veertigste verjaardag van het vierde deel van de Star Warsserie en de vijftigste verjaardag van Sgt. Pepper's!

The Fab Force

​Elk nummer van de Beatles-lp is in een 'Star Wars'-jasje gestoken en vertelt het hele verhaal van Star Wars: A New Hope in de juiste volgorde. Op de plaat zijn alle nummers van de plaat te horen, maar met een unieke 'Force' tekst: 'Imperial Hole' (Fixing A Hole) tot 'The Force Within You' (Within You Without You). De makers van het bijzondere album zijn er maar liefst vijf jaar mee bezig geweest, maar dan heb je ook een prachtig kunstwerkje:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie