Naar homepage
NPO Radio 2

Timur Perlin in het geheim gestart met Radio T

  1. Nieuwschevron right
  2. Timur Perlin in het geheim gestart met Radio T

De eerste werkweek van het nieuwe jaar start meteen met een grote verrassing: dj Timur Perlin debuteerde zondagnacht namelijk op NPO Radio 2 met Radio T.

Invallen

Geruime tijd vulde Leo Blokhuis het eerste uur van de maandag met een extra uurtje van zijn zondagavondprogramma, gevolgd door Musical Moods met Frits Sissing. Leo stopt vanaf heden weer om middernacht met zijn show en Musical Moods verhuist naar NPO Radio 5, waardoor er op de zondagnacht twee uurtjes vrijkomen. Timur valt daarom tijdelijk in!

Mama Appelsap

In de nacht van 1 op 2 januari kon je Timur horen in het programma Radio T, zijn debuut op NPO Radio 2. Luisteraars van 3FM kennen Timur Perlin als de bedenker van het bekende radio-item Mama Appelsap, waarbij luisteraars Nederlandse zinnen beweren te horen in Engelstalige songteksten, vaak met hilarische vondsten.

Loopbaan in het kort

Timur Perlin vervangt in 2009 Eddy Zoëy in het weekend op 3FM met Open Radio, waarin er al snel een sleutelrol komt voor de stagiair Ramón Verkoeijen. Met ingang van 2013 wordt sidekick Ramón co-presentator van Open Radio en met het vertrek van Gerard Ekdom naar NPO Radio 2 is het duo dagelijks op 3FM te horen met het lunchprogramma Superrradio.

Flierefluiten

Timur kondigt in het najaar van 2016 aan te stoppen met radiomaken. "Na acht jaar 3FM wil ik weer eens wat anders doen", aldus Timur. "Wát was heel lang de grote vraag, totdat ik deze zomer merkte hoe gelukkig ik werd van helemaal niks doen: gewoon een beetje flierefluiten."

Vanaf deze week gaat hij dus toch weer tijdelijk aan de bak!

Radio T
DJ: Timur Perlin
Zondag- op maandagnacht 00.00 - 02.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie