Programma

VIP-Kaarten Vrienden van Amstel

  1. Nieuwschevron right
  2. VIP-Kaarten Vrienden van Amstel

Tijdens de Vrienden van Amstel Live 2010 was het voor bezoekers mogelijk een vriend of vriendin te nomineren voor kaarten voor de volgende editie van de Vrienden van Amstel Live. De ‘Achterwerk in de kast’ video’s zijn beoordeeld en er is van iedere dag een winnaar uit de bus gekomen die volgend jaar als VIP-gast naar de Vrienden van Amstel Live mag komen.

De dagwinnaars en winnende filmpjes zijn hier nog eens te bekijken. Wij van Radio 2 wensen hen alvast veel plezier tijdens de Vrienden van Amstel Live 2011!

28 januari 2010

‘Hé Rene, je mag mee hoor!’ Hendrik-Jan en Erna hebben in de kast ervoor gezorgd dat jij tijdens de Vrienden van Amstel Live 2011 als VIP-gast aanwezig bent!



29 januari 2010

Er is niets zo gezellig als met alle ‘buurtjes’ op pad moet deze groep gedacht hebben. Helaas waren Ingrid en Fred er dit jaar niet bij. Om
de Zomertaling uit Spanbroek volgend jaar compleet te krijgen krijgen Fred en Ingrid dankzij de buren VIP-kaartjes voor de Vrienden van Amstel Live 2011.



30 januari 2010

Arjan en Eddy hebben overduidelijk een geweldige avond beleefd tijdens de Vrienden van Amstel Live 2010. Of Eddy zich er nog veel van kan herinneren weten we niet, maar we geven hem graag een herkansing tijdens de Vrienden van Amstel Live 2011.



31 januari 2010

Margret en Inge kiezen voor Toine. Toine speelt in een band, en door een boeking van zijn eigen band kon Toine dit jaar helaas niet bij de
Vrienden van Amstel Live aanwezig zijn. Om Toine een herkansing te geven mag hij volgend jaar als VIP-gast naar de Vrienden van Amstel Live 2011.




De winnaars zijn per mail of telefonisch op de hoogte gebracht. Zij krijgen de kaarten zo snel mogelijk thuisgestuurd.

De overige video’s zijn te bekijken op deze pagina

Ster advertentie
Ster advertentie