Programma

Kimberley Dekker nieuwe presentatrice ’t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2

  1. Nieuwschevron right
  2. Kimberley Dekker nieuwe presentatrice ’t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2

Kimberley Dekker is op op woensdag- en donderdagnacht tussen 00:00 en 02:00 uur te horen in ’t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2.

"Een nieuwe stem althans voor jou dan. Ik doe er al zo'n 29 jaar mee, dus ik ken 'm inmiddels wel maar jij nog niet", vertelt Kimberley terwijl ze de schuiven voor de eerste keer openzet in 't Wordt Nu Laat. "Ik ben jarig tijdens de Top 2000 en dan weet je dat het goed zit."

'Het is een uniek tijdslot'

Van maandag tot en met donderdagnacht is ’t Wordt Nu Laat te horen tussen 00:00 en 02:00 uur op NPO Radio 2. Op maandag en dinsdag hoor je Carolien Borgers, op woensdag en donderdag nu ook Kimberley Dekker. Eerder liet Dekker al weten: “Het is een uniek tijdslot. Samen beginnen we ook aan een nieuwe dag. Ik hoop een programma te maken waar ik met de luisteraars in gesprek kan gaan over wat er op dat moment speelt in de samenleving, en dus bij hen. Ik wil ze het gevoel geven dat hun mening serieus genomen wordt."

Duizendpoot

Kimberley begon vijf jaar geleden bij Qmusic, waar ze met alle facetten van radio te maken kreeg: presenteren, productie, regie, noem maar op. “Daar heb ik een sneltrein aan kennis en ervaring kunnen opdoen en kunnen merken: dit is radiomaken. Ik was daar een duizendpoot.” Vervolgens werkte ze een half jaar in de cultuursector, om nu toch weer aan de slag te gaan op de radio. En naast interessante gesprekken is er ook heel veel ruimte voor muziek op NPO Radio 2. “Van Queen en Dua Lipa tot hele onbekende singer-songwriters en bands uit de jaren 70 die het om een bepaalde reden niet hebben gered maar die ik heel erg goed vind”, vertelt Kimberley. “Ik ga er toch wel vanuit dat ik minimaal drie keer per week Queen draai.”

Luister hier de eerste uitzending van Kimberley Dekker op NPO Radio 2 terug.

't Wordt Nu Laat

Van maandag tot en met donderdagnacht is ’t Wordt Nu Laat te horen tussen 00.00 en 02.00 uur op NPO Radio 2. Op maandag en dinsdag hoor je Carolien Borgers, op woensdag en donderdag is dat Kimberley Dekker.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie