Programma

Jan Versteegh zingt '7 Years'

  1. Nieuwschevron right
  2. Jan Versteegh zingt '7 Years'

BNN-presentator Jan Versteegh maakt furore bij het RTL-programma It Takes 2. Hij laat zijn zangkunsten horen bij Ekdom In De Ochtend.

It Takes 2

In It Takes 2 worden bekende Nederlanders gekoppeld aan een zangcoach om hen te leren zingen. Jan Versteegh won het programma met een bigbandversie van '7 Years', een cover van Lukas Graham. Wouter van der Goes en Jeroen Kijk in de Vegte, die Gerard Ekdom vervangen, belden maandag in de uitzending met Jan om hem te feliciteren.

Zingen in de douche

Hij had de winst in de eerste instantie niet verwacht. "Ik zing wel in de douche, maar niet op podia." Het duo is benieuwd naar die zangkunsten. "Ik doe niks anders dan wat ik afgelopen jaren doe", zegt de presentator. Ze nodigen Jan uit om vrijdagochtend langs te komen in de studio.

Quote

Als je een beetje klinkt als een kaasrasp, is het net té.

Jan Versteegh

Stem opwarmen

Het programma heeft geen windeieren gelegd voor Jan Versteegh. Vrijdag is hij in de studio om te zingen. Voor hij daadwerkelijk zijn zangkunst gaat tonen moet hij eerst zijn stem opwarmen. Dat is ook wel nodig volgens hem. "Als je een beetje klinkt als een kaasrasp, is het net een beetje té." Hij warmt zijn stem op met 'een beetje pappen en nat maken'. Dat pappen ziet er zo uit:

Bigband

Hij zingt het nummer '7 Years' in het bigbandarrangement uit de tv-show. "Je hoort de blazers, de bas en dan komt alles bij elkaar! Daar word je toch gelukkig van." Met zijn stem komt het nummer in deze versie ook volledig tot zijn recht, vindt hij zelf. "Ik heb een stem alsof ik al jaren whisky drink."

Kijk hier het optreden van Jan Versteegh terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ekdom In De Ochtend
Ma t/m vr 06.00 - 09.00 uur
DJ: Wouter van der Goes en Jeroen Kijk in de Vegte

Ster advertentie
Ster advertentie