Programma

Vermiste poes Vlekje na vier jaar terug dankzij tv-serie

  1. Nieuwschevron right
  2. Vermiste poes Vlekje na vier jaar terug dankzij tv-serie

Bart Mooiweer kan het nog steeds niet geloven. Dankzij tv-programma 'Typisch Het Zwarte Water' is hij naar vier jaar herenigd met zijn vermiste poes Vlekje.

Bart keek afgelopen week naar het programma toen hij tot zijn grote verbazing zijn vermiste poes Vlekje voorbij zag komen. Wouter belt met de dolgelukkige Bart: “Ik zat nietsvermoedend de documentaire te kijken toen er een poes in beeld kwam. Ik herkende bepaalde kenmerken en ik dacht 'dit gaan we toch niet menen'."

Bewijs dat maar eens!

Hij herkende zijn geliefde huisdier gelijk toen de camera inzoomde op de poes. Hij was al vier jaar kwijt, maar Bart was er 100% zeker van dat dit Vlekje was. "We moesten door middel van een chip zeker weten dat het Vlekje was. Ze was in huis genomen door een boer. Ik heb geprobeerd eerst de buren te benaderen, omdat ik niet wist hoe de boer zou reageren als ik zomaar op het erf zou komen. Maar alles ging naar behoren gelijk goed. Toen ik haar naam riep, kwam ze gelijk miauwend de stal uitlopen. Ik mocht haar direct mee naar huis nemen. We hebben wel netjes overlegd, dat mocht het toch niet Vlekje zijn, dan brengen we haar gewoon weer terug."

Benieuwd hoe het nu met Vlekje gaat? Luister hieronder het gesprek tussen Wouter en Bart:

Bart zag zijn vermiste poes Vlekje na vier jaar ineens in een tv-serie

Wout2day

Je hoort Wouter elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Schermafbeelding YouTube


Ster advertentie
Ster advertentie