Programma

Jac en Fia zijn na 60 jaar opnieuw in het huwelijksbootje gestapt

  1. Nieuwschevron right
  2. Jac en Fia zijn na 60 jaar opnieuw in het huwelijksbootje gestapt

Jac en Fia zijn 60 jaar geleden getrouwd, maar deze dag viel een beetje in duigen. Daarom heeft dochterlief gezorgd dat haar ouders nog een keer kunnen trouwen.

60 jaar geleden hadden Fia en Jac niet veel geld, waardoor een tweedehands jurk gekocht moest worden. Jac vertelt: "60 jaar geleden was het een beetje een flop. We hadden heel slecht weer." Ook tijdens het feest ging er van alles mis. "Iemand had een flessenopener gegooid op de glazen waardoor veel scherven eindigden op het gebak." De dochter besloot daarom een nieuwe huwelijksdag voor het stel te organiseren.

'Het was geweldig'

60 jaar later zijn Jac en Fia opnieuw het huwelijksbootje ingestapt. "Het was geweldig. Ik kan het niet in woorden omschrijven. We hebben zo'n mooie dag gehad", vertelt Fia. Ook Jac spreekt vol liefde over de dag: "Mijn vrouw kreeg een bruidsjurk en een sluiertje en ik kreeg een pak aangeboden met een mooie hoge hoed", vertelt Jac. "Het hoogtepunt was dat ik mijn vrouw ten huwelijk vroeg en er een gebruikelijke kus bij was."

Waar gaat de huwelijksreis heen? Je hoort het hieronder:

Rabbering Laat

Je hoort Rabbering Laat van maandag tot en met donderdag van 22:00 tot 00:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: screenshot video AD

Ster advertentie
Ster advertentie