Naar homepage
Programma

Jan Smit lekker weinig aandacht

  1. Nieuwschevron right
  2. Jan Smit lekker weinig aandacht

Jan Smit is tevreden met minder aandacht van de Nederlandse media. Daarom hield hij de afgelopen maanden de pers bewust op een afstand.


Minder media
Minder media bevalt de Volendammer wel. "Ik heb mezelf voorgenomen werk en privé gescheiden te houden", zegt de 24-jarige Smit maandag in SBS Shownieuws. De zanger stond tijdens, en na het stranden van zijn relatie met Yolanthe Cabau van Kasbergen enorm in de belangstelling.

Clip
Jan Smit heeft net een clip opgenomen voor zijn nieuwe single 'Leef Nu Het Kan'. Het nummer is door de zanger zelf geschreven en komt dan ook recht uit zijn hart. "Je moet genieten van het moment waarin je leeft. Ik heb zelf ook een leuk leven." Eind februari verschijnt de nieuwe single.

Vertrouwd
Het vrolijke lied heeft volgens de zanger 'echt het vertrouwde Jan Smit gevoel'. De videoclip werd opgenomen in Disneyland Parijs, wat een jongensdroom was van Smit. In de clip doet hij een heuse 'Jan Kazan truc'. "Aan het einde van de clip tover ik mezelf als het ware weg." 26 maart verschijnt zijn dertiende album 'Leef'.

(Bron: nieuws.nl)

Ster advertentie
Ster advertentie