Programma

Zo volg je Muziekcafé XL: Concert at HOME

  1. Nieuwschevron right
  2. Zo volg je Muziekcafé XL: Concert at HOME

Op zaterdag 26 juni is Muziekcafé te gast bij Concert at HOME, de alternatieve versie van Concert at Sea. Je volgt de hele middag optredens van BLØF, Froukje, Douwe Bob en Suzan & Freek.

Je kunt vanuit huis meekijken via de NPO Radio 2 app om niets te missen van de optredens van Suzan & Freek, Douwe Bob, Froukje en BLØF - die het laatste uur van deze uitzending volspelen. Daarnaast kun je de optredens ook beluisteren op de radio en volg NPO Radio 2 op Instagram voor de leukste content rondom Concert at HOME.

Let op: in verband met de coronacrisis willen wij benadrukken dat het niet de bedoeling is om langs te komen in Zeeland. Dit is een besloten evenement waar tickets op naam voor worden weggegeven. Het heeft dus geen zin om langs te komen.

Heb je de gratis NPO Radio 2 app nog niet op je telefoon staan? Download 'm hier gelijk:
Download de NPO Radio 2 app voor iOS
Download de NPO Radio 2 app voor Android

Suzan & Freek

We beginnen om 14.00 uur met het optreden van Suzan & Freek. In de eerste single van het aankomende gelijknamige album Goud, zingen zij over een relatie die over is (niet die van hen, gelukkig.)

Douwe Bob

Om 15.00 uur geeft Douwe Bob acte de présence met onder andere zijn prachtige nieuwe single Ready Or Not. Zijn tour begint vlak daarna op 1 juli en loopt door tot eind van het jaar.

Froukje

Dan wordt het podium van Beachclub Perry's overgenomen door Froukje. Haar nummer Onbezonnen van de EP Licht en Donker bereikte dit jaar de 8e plaats in de Mega Top 50.

BLØF

Na de single Horizon brengt BLØF aanstaande vrijdag hun nieuwe EP Polaroids_01 uit. Opener Doe Het Dan is daarnaast ook de nieuwe single, waar een videoclip van op komst is.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie