Programma

Nieuwe videoclip Michael

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe videoclip Michael

De video van Michael Jacksons nieuwe single 'A Place With No Name' is via Twitter in premi

Daarnaast is het nummer deze week uitgeroepen tot Radio 2 Top Song.

Videoclip

De videoclip van 'A Place With No Name' is geregisseerd door Samuel Bayer, bekend van onder andere de 'Smells Like Teen Spirit'-clip van Nirvana. In de nieuwe video van de king of pop worden beelden van twee dansers afgewisseld met delen van Michaels 'In The Closet'-video uit 1999. Daarnaast geeft de video ook een exclusieve kijk achter de schermen.

Xscape

'A Place With No Name' is de tweede release van Michael's postume album Xscape. Eerder kwam al 'Love Never Felt So Good' uit, een samenwerking met Justin Timberlake. Het nieuwe nummer werd opgenomen in 1998. Tien jaar later, in 2008, werd de uiteindelijke versie goedgekeurd door Michael Jackson.

Twitter

Het is de allereerste keer dat een video in première gaat op Twitter. Het microblog had 12 uur lang de rechten voor de video, daarna ging hij overal in première. Het account van Michael werd kort na zijn dood in 2009 opgericht. Ondertussen wordt het account al door ruim 1,5 miljoen Twitteraars gevolgd. De videoclip werd dan ook kort na de release door 5.000 mensen gedeeld.

Bekijk de hele video hierboven.

Ster advertentie
Ster advertentie