Programma

Morad over nieuwe avondshow: 'Ik ga een jongensdroom waarmaken'

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Morad over nieuwe avondshow: 'Ik ga een jongensdroom waarmaken'

The word is out: Morad El Ouakili neemt vanaf 2 januari de uren van Giel Beelen over. Zijn prachtige warme stem is vanaf dan iedere maandag t/m vrijdag te horen op NPO Radio 2.

Morad is geen vreemde bij NPO Radio 2. Zo maakt hij op dit moment iedere zaterdag tussen 18.00 en 21.00 uur Soul Night met Shay & Morad, samen met collega Shay Kreuger. Ook is hij te horen als nieuwslezer bij de NOS. Vanaf januari stopt hij met beide en dat voelt heel dubbel volgens Morad: "Ik ga weg bij iets wat ik heel leuk vindt om te doen."

Jongensdroom

Toch was het een makkelijke keuze voor de dj. "Ik werd vandaag gebeld met het goede nieuws en vanaf het moment dat ik het hoorde zweef ik al op een wolkje. Ik ga een jongensdroom waarmaken."

Wat kunnen we verwachten?

Natuurlijk is nu de vraag 'wat kunnen we verwachten van zijn nieuwe avondshow?'. "Giel legt tijdens zijn show natuurlijk de nadruk op livebandjes. Ik ga de bal neerleggen bij de luisteraar. We gaan samen kijken naar wat er het beste bij dat moment van de dag past. De luisteraar wordt dus echt betrokken bij de show." Wij kunnen in ieder geval niet wachten! Je hoort Morad vanaf 2 januari elke maandag t/m vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie