Programma

Blik terug op Kensingtons rockende show in de ArenA

  1. Nieuwschevron right
  2. Blik terug op Kensingtons rockende show in de ArenA

Precies drie jaar geleden geven de leden van Kensington een van de grootste shows uit hun carrière. De Utrechtse band staat op het podium van de Johan Cruijff ArenA. Bekijk de beelden hier.

Kensington maakte in 2017 al indruk door maar liefst vijf avonden op rij de Ziggo Dome uit te verkopen. In 2018 pakt de groep het echter nog groter aan met een concert in de Johan Cruijff ArenA. Op 14 juli blijkt dat de muziek van Kensington zich uitstekend leent voor een stadionshow. Op de setlist in de ArenA staan maar liefst 25 tracks, met onder andere grote hits als Streets, Let Go, Sorry en War.

Bekijk hieronder beelden van het optreden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ziggo Dome

Kensington keert op 2, 3 en 4 december terug naar de Ziggo Dome. De optredens stonden oorspronkelijk gepland voor november 2020, maar de coronacrisis dwong Kensington om die shows uit te stellen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kensington in de NPO Radio 2 Top 2000

De populariteit van Kensington vertaalt zich in 2020 ook naar de NPO Radio 2 Top 2000. De band staat met maar liefst elf nummers in de afgelopen editie van de lijst. De hoogste notering is voor Sorry, dat op plek 76 staat.

Foto: YouTube still

Ster advertentie
Ster advertentie