Programma

Mell & Vintage Future plukt de dag met swingende TopSong

  1. Nieuwschevron right
  2. Mell & Vintage Future plukt de dag met swingende TopSong

Het eerste geluid van het nieuwe album van Mell & Vintage Future is een feit. 'Brand New Day' is energiek, swingend en aankomende week extra vaak te horen als NPO Radio 2 TopSong.

Eind juli zagen tv-kijkers hoe Mell & Vintage Future succes boekten met 'Willin'' in de halve finale van zangwedstrijd We Want More op SBS6. Speciaal voor de finale van het programma, waar de band vijfde werd, schreven ze 'Brand New Day', een energieke plaat waarbij je niet stil kunt blijven zitten.

'Brand New day'

Mell & Vintage Future zijn druk bezig met de opvolger van debuutalbum Mell & Vintage Future. Het album wordt volgend jaar verwacht, althans, dat hoopt Mell: "We leggen nog niks vast." 'Brand New Day' is alvast het eerste voorproefje. Wout en Frank hadden maandag de primeur van de single op de radio en belden Mell op: "Het nummer gaat over dat we weer een nieuwe dag hebben om lief te hebben en alles uit de dag te halen. We hebben het nummer speciaal voor de finale geschreven", vertelt ze. Het nummer vertelt over dit moment, waarin we niet zo veel kunnen en mogen, maar waar we toch alles uit zullen halen. Een echte positieve energyboost!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Corné belt Melanie met het goede nieuws!

BELUISTER ALLE TOPSONGS

Wil je 'Brand New Day' of de TopSongs uit het verleden luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie