Programma

Terugblik: Genesis live in Rotterdam in 1987

  1. Nieuwschevron right
  2. Terugblik: Genesis live in Rotterdam in 1987

Op 11 juni 1987 is Genesis live te zien in Rotterdam als onderdeel van hun Invisible Touch albumtour.

Van 19:00 tot 20:00 uur is Paul Young te horen, maar om 21:00 uur is het zover! De rockband Genesis komt het podium op en speelt gedurende de avond maar liefst zeventien nummers waaronder 'Mama', 'Invisible Touch' en 'Land Of Confusion'. Het optreden is een onderdeel van The Invisible Touch Tour.

Assholes in the front

Helaas is de sfeer in het Feyenoord Stadion niet altijd even goed, want er breken zelfs vechtpartijen uit. De zaal is gevuld met maar liefs 48.000 bezoekers en wanneer Phil Collins merkt dat het uit de hand begint te lopen verdwijnt hij ook even van het podium. Phil: "Sorry, maar er zijn wat klootzakken hier aan de voorkant en we gaan daarom weg." Wanneer alles weer rustig is vervolgen ze gelukkig het concert. "We willen jullie allemaal bedanken vanavond", vertelt Phil aan het einde van de avond. "Behalve die vent daar beneden."

Luister het hele concert hier of kijk hieronder beelden terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Interview in vermomming

Terwijl ze in Nederland zijn geven de mannen ook een interview voor Veronica. In vermomming, want de bandleden hebben gekke maskers op. "We hebben voor veel mensen gespeeld, ook in stadions. Zoals hier", vertelt Phil Collins. "Dit is de beste tournee die we gedaan hebben."


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: screenshot

Ster advertentie
Ster advertentie