Programma

Beluister audiohighlights

  1. Nieuwschevron right
  2. Beluister audiohighlights

Luister hier de leukste fragmenten van de Beatles vs Stones Dag terug!

Wie hebben het beste kapsel, podiumact en albumhoezen? Op Radio 2 hoor je vandaag de battle tussen The Rolling Stones en The Beatles. Benieuwd naar de uitslag? Luister hier de leukste fragmenten terug!

Kapsels Beatles & Stones

Daniël Dekker belde met hairstylist Mari van de Ven. Van welke band houdt hij eigenlijk het meest? Over het antwoord is geen twijfel mogelijk: The Beatles! En als we het hebben over de kapsels van de bands. Welke stijl hebben zij aldus Mari? Je hoort het allemaal in het gesprek tussen Mari en Daniël.

The Beatles + 1

LP hoezen Beatles & Stones

Gijs Staverman belde met Jan Vollaard, popjournalist bij onder andere NRC Handelsblad. Gijs vroeg hem: wie maakte nou eigenlijk de mooiste LP-hoezen. 'Ze zijn absoluut aan elkaar gewaagd, want ze schakelden beide grote kunstenaars in. The Beatles waren iets meer van de hogere kunst, terwijl het bij de Stones meer om controverse ging,'aldus Jan Vollaard. Als hij zijn favoriete hoes moet kiezen gaat hij toch voor die van Sticky Fingers.

The Rolling Stones + 1

Coveren

Bert Kranenbarg kreeg Pater Moeskroen op visite. De Nederlandse folkband covert graag nummers en daarom kregen zij de vraag: 'Welke band is het beste te coveren?' Het management kiest duidelijk voor The Rolling Stones, de bandleden echter hebben een grote voorkeur voor The Beatles. 'The Rolling Stones zijn makkelijk om te coveren, The Beatles zijn een uitdaging, en wij houden van een uitdaging,' aldus Pater Moeskroen.

The Beatles + 1

Ster advertentie
Ster advertentie