Programma

Cabaretier Kasper van Kooten geeft show in een vliegtuig

  1. Nieuwschevron right
  2. Cabaretier Kasper van Kooten geeft show in een vliegtuig

Passagiers in het vliegtuig naar Malaga kregen een bijzondere verrassing voorgeschoteld. Cabaretier Kasper van Kooten gaf namelijk een show tijdens de vlucht.

In een tijd waarin afstand bewaard moet worden, maar vliegen wel weer mag, worden vliegtuigen ook op creatieve manieren ingezet. Zo wilde Tim Akkerman al een show geven vanuit een vliegtuig, maar dat bleek achteraf een hoax te zijn. De plannen van Kasper daarentegen waren wel echt. "Tot gisteravond dacht ik zelf dat het nog niet waar was en geloofde ik niet in 'mijn eigen haox'. Transavia is anderhalve week bezig geweest om de protocollen weg te werken. Ik heb ze daar rustig hun gang mee laten gaan", vertelt hij in Wout2Day.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bewegende mondkapjes

"Ik heb in mijn cabaretbestaan best wat dingen gedaan, maar dit was moeilijker. De mensen wisten dat ik kwam en in de vertrekhal merkte ik al dat de mensen er zin in hadden" zegt Kasper. Door de maatregelen dragen alle passagiers een mondkapje en dat maakt het voor een cabaretier natuurlijk lastig om de reactie van het publiek te peilen. "Ik zat ontzettend op ogen te letten. Op een gegeven moment begonnen er wat mondkapjes te bewegen, dus ik was toch iets goed aan het doen", aldus Kasper.

Waarom wilde Kasper optreden in een vliegtuig? Hij vertelt het in het interview hieronder:

Wout2Day

Je hoort Wout2Day elke maandag t/m donderdag van 18:00 tot 20:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Twitter Kasper van Kooten

Ster advertentie
Ster advertentie