Programma

Timberlake breekt record met nieuwe single

  1. Nieuwschevron right
  2. Timberlake breekt record met nieuwe single

Justin Timberlake breekt een persoonlijk record met zijn nieuwe single

Countdown

Vorige week verscheen er opeens een "Justin Timberlake countdown". In drie dagen tijd zou er groot nieuws rondom Justin Timberlake bekendgemaakt worden. Op maandag was het zover, zijn nieuwe single ‘Suit & Tie’ werd gelanceerd.

Downloadtopper

Een week later staat ‘Suit & Tie’ al in 31 landen op nummer één in de iTunes verkooplijst, waaronder de VS, Canada, Engeland, Frankrijk en Zweden. In Nederland staat het nummer op de 20ste plek in de downloadlijst van iTunes. In de Mega Top 50 kwam het deze week binnen op de 17e plek.

SexyBack

In 2006 werd ‘SexyBack’ zo’n 250.000 keer gedownload. Tot dan toe was dat zijn best verkochte single. Nu gaat Timberlake er al in één week dik overheen.

The 20/20 Experience

Later dit jaar komt zijn derde soloalbum The 20/20 Experience uit. Op zijn website schrijft Timberlake in een open brief aan zijn fans: “2013 wordt een mooi jaar. Sinds juni 2012 ben ik alweer bezig met mijn volgende stap in de muziek, mijn grote liefde. Ik zit boordevol inspiratie voor mijn nieuwe werk. Maak je klaar, dit gaat leuk worden."

Singlescoop van Sander Guis

Elke week kan je luisteren naar de SingleScoop: tracks met een twist rondom een artiest in het nieuws. En deze week is Justin Timberlake aan de beurt. Benieuwd? Lees hier meer.

Ster advertentie
Ster advertentie