Programma

Eerste soloconcert van Davina Michelle

  1. Nieuwschevron right
  2. Eerste soloconcert van Davina Michelle

Davina Michelle zal haar eerste soloshow geven op 26 maart 2020 in AFAS Live.

Ze heeft al op verschillende festivals gespeeld en dit najaar begint ze aan een uitverkochte clubtour. Wat nog miste was een soloshow in een grote concertzaal. De Nederlandse zangeres kan niet wachten om op het podium te staan. "Ongelofelijk dat ik in een jaar tijd van performen voor een cameralens nu mag optreden in mijn eigen show voor duizenden mensen", vertelt Michelle trots. "We zijn al druk bezig met de vormgeving en het wordt echt een spektakel."

"Al het succes heb ik aan P!nk te danken"

Davina Michelle brak door met haar cover van P!nk's 'What About Us' op Youtube. Niemand minder dan P!nk zelf kreeg Davina's cover te zien voor een video met Glamour in 2017. Vanaf toen ging het heel snel voor Davina. Haar covers werden miljoenen keren bekeken en ze mocht zelfs in het voorprogramma van P!nk optreden. "Al het succes heb ik aan haar te danken, bij deze bedankt!", zegt Michelle in een vervolgvideo van Glamour. "Ik vraag mij soms af of ze weet wat ze allemaal voor mij heeft gedaan."

NPO Radio 2 Top 2000 Award

Davina Michelle is met 'Duurt Te Lang' in 2018 de hoogste nieuwe Nederlandse binnenkomer in de Top 2000 op positie 477. Ze is daarvoor onderscheiden met de NPO Radio 2 Top 2000 Award. Met deze nieuwe prijs zetten we jaarlijks een artiest of band uit de ‘lijst der lijsten’ extra in de schijnwerpers.

Omslagfoto: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie