Programma

Het einde van dj-duo Charly Lownoise & Mental Theo

  1. Nieuwschevron right
  2. Het einde van dj-duo Charly Lownoise & Mental Theo

Slecht nieuws voor alle hardcore-liefhebbers. Dj-duo Charly Lownoise & Mental Theo hebben bekendgemaakt uit elkaar te gaan.

In een interview met Boulevard vertelt Mental Theo dat de dj's ervoor hebben gekozen om ieder hun eigen weg te gaan. "Deze man naast me is mijn broer, en dat zal altijd zo blijven", aldus Mental Theo.

Afscheidsconcert

Niet lang na hun ontmoeting, besloten de dj's samen te gaan werken. In 1995 brachten ze hun meest succesvolle nummer 'Wonderful Days', ook wel 'Wonderfull Days', uit. Wereldwijd verkocht het duo meer dan drie miljoen platen. Na vijfentwintig jaar zit de samenwerking erop en gaan de mannen ieder hun eigen weg. Maar natuurlijk niet zonder nog een afscheidsconcert te geven. Op 18 april 2020 geeft het duo nog één laatste show in Ziggo Dome in Amsterdam.

Wonderfull Days in Classic Track

Van het origineel van Tony Ronald op de platenspeler tot aan sappige details over alle gekte die er in de nineties bij kwam kijken: Bart zat samen met zijn jeugdhelden Charly Lownoise en Mental Theo in de Wisseloord Studios om de totstandkoming van hun grootste hit 'Wonderfull Days' stapje voor stapje door te nemen! Check de Classic Track video hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie