Programma

Zomerhitten Top 5

  1. Nieuwschevron right
  2. Zomerhitten Top 5

Elk excuus om een zomerplaat te mogen draaien moeten we aanpakken en dus presenteert Gijs 2.0 vanaf vandaag Zomerhitten.

Zomerknallers

Het vrolijke lunchprogramma heeft een lijstje gemaakt met vijf hete zomerknallers en aan jou nu de vraag: welke zomerhit moet eruit en welke zonnige plaat mag zijn plek vervangen? De vijf geselecteerden zijn:

Summertime

De zomerse plaat 'Summertime' komt van het hiphop duo DJ Jazzy & The Fresh Prince en werd begin jaren negentig uitgebracht. Anno 2014 doet deze plaat het nog steeds goed als zomerhit.

Warm tintje

De Zweedse DJ Avicii staat ook tussen het rijtje. De DJ werkte voor zijn plaat 'Wake Me Up' samen met soulzanger Aloe Blacc die met zijn stem voor een warm tintje zorgt in het nummer.

Zonneschijn

Het nummer 'Walking On Sunshine' van Katrina & The Waves is natuurlijk voor de hand liggend, of zie jij toch liever een minder bekende plaat tussen deze hete nummers verschijnen?

Zomerdagen

De Britse band Mungo Jerry bracht in de jaren zeventig 'In The Summer Time' uit. De zanger Ray Dorset zingt in deze vrolijke plaat over mooie zomerdagen.

Wereldhit

'Clocks' van Coldplay werd wereldwijd een hit, maar is het ook een echte zomerhit?

Liever Wham

Jeroen belde met luisteraar Patrick die Avicii niet in het lijstje vond passen: 'Het is muziek van nu en daar heb ik weinig mee'. Wat de luisteraar dan wel een echte zomerhit vind? Nou 'Club Tropicana' van Wham want die is 'lekker tropisch'.

Welke hit zou jij eruit halen en welke hit zou jij in het lijstje willen?

Gijs 2.0
Maandag t/m vrijdag
12.00 - 14.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie