Programma

Gay Pride op Radio 2

  1. Nieuwschevron right
  2. Gay Pride op Radio 2

Je hoorde zaterdag 2 augustus de Gay Pride Top 100 op Radio 2, gepresenteerd door Corn

Afgelopen weken heb je kunnen stemmen op de Gay Pride Top 100. De grootste Gay Classics van de luisteraars waren zaterdag 2 augustus tussen 16.00 en 0.00 te horen. De lijst werd door verschillende Radio 2 DJ's gepresenteerd met wisselende sidekicks.

Hieronder het volledige programma:

Corné Klijn (16.00-19.00)

Corné Klijn trapte af. Het eerste uur ontving hij Marc Adriani, bekend van Het Platenpaleis op vrijdagavond. Hij werd afgelost door Yora Rienstra, cabaretiere, en DJ van het Radio 2 programma Ha! Die Yora. Corné's laatste sidekick was Dolly Bellefleur, zelfbenoemde 'Beauty with Brains' of ook wel 'Frau Antje van het Verkeerde Kantje'.

Hans Schiffers (19.00-22.00)

Corné werd opgevolgd door Hans Schiffers, vergezeld door Irene Hemelaar, van de organisatie Gay Pride Amsterdam. Het tweede uur kwam Antón Castellanos Usigli, Mexicaanse activist voor homorechten langs. Hij sprak in Amsterdam over de mensenrechten in zijn land. Het laatste uur was Rob Sol op bezoek, de echtgenoot van Hans.

Edwin Diergaarde (22.00-0.00)

De laatste uren werden gepresenteerd door Edwin Diergaarde. Zangeres Barbara Straathof, bekend van The Voice of Holland, was er in het eerste uur bij. Edwin sloot de lijst af met Marco de Hollander, homoseksuele volkszanger uit Ter Aar.

>> Bekijk de volledige Gay Pride Top 100

Ster advertentie
Ster advertentie