Programma

ELO treedt weer op

  1. Nieuwschevron right
  2. ELO treedt weer op

De Britse rockband Electric Light Orchestra is voor het eerst in lange tijd weer live te zien. Op zondag 1 mei geeft ELO een concert in de Ziggo Dome.

Eindelijk nieuwe muziek

De groep treedt in Amsterdam op met de originele frontman Jeff Lynne, die ook alle liedjes van Electric light Orchestra schreef en produceerde. Vrijdag 13 november verschijnt het eerste nieuwe studioalbum van ELO sinds de eeuwwisseling, getiteld Alone In The Universe.

Dolenthousiast

Bart Arens kondigt het concert van Electric Light Orchestra aan in Aan De Slag! en hij mag ook de eerste twee kaarten weggeven. De winnaar is een hele grote, dolenthousiaste ELO-fan.

Zeventien hits

Tussen 1974 en 1983 scoort Electric Light Orchestra zeventien grote hits, waarvan zeven top 10-hits. In 1980 scoort de groep rondom Jeff Lynne zijn enige nummer 1-hit in Nederland met 'Xanadu', waarvan de tekst gezongen wordt door Olivia Newton-John.

Niet stilgezeten

Jeff Lynne heeft na de hits uit de jaren 70 en 80 niet stilgezeten. Zo was hij als producer verantwoordelijk voor hits van Tom Petty, Roy Orbison, The Beatles en de supergroep Traveling Wilburys. Ook zat hij achter de knoppen bij Get Up, het nieuwe album van Bryan Adams.

Ster advertentie
Ster advertentie