Programma

Erik de Zwart over zijn korte Wie is de Mol?-avontuur: 'Leuk om mee te mogen doen'

  1. Nieuwschevron right
  2. Erik de Zwart over zijn korte Wie is de Mol?-avontuur: 'Leuk om mee te mogen doen'

De nieuwe afvaller van het 21e seizoen van Wie is de Mol? is Erik de Zwart. Hoe was het korte avontuur voor hem? Jan-Willem en Jeroen bellen hem op.

"Ik vond het zo jammer. Ik zou het zo leuk vinden om je langer in het spel te zien", aldus Jeroen. "Ja wat gek. Dat dacht ik nou ook", vertelt Erik. "Zeker aan het begin van Wie is de Mol? zit je op een bepaald spoor. Je denkt aan allerlei mogelijkheden en dat moet je een beetje spreiden. Eigenlijk zit er geen enkele logica achter en dan is het aan het computerscherm of je het wel of niet goed hebt gedaan."

'Het is een kijkspel'

Erik kijkt wel terug om een mooi avontuur, ondanks dat het niet heel lang heeft geduurd. "Het is sowieso ontzettend leuk om mee te mogen doen. Het is een van de allermooiste programma's die gemaakt worden. Tsjechië is een geweldig mooi land. Het was al mooi in het echt, maar ook op televisie ziet het er nog meer verzorgder uit. Het is een kijkspel", vertelt Erik.

Had hij achteraf dingen anders gedaan? Je hoort het hieronder:

In de podcast Wie is de Mol? praten Annemieke Schollaardt en Rik van de Westelaken na over de tweede aflevering. Wie waren die schietgrage ballerina’s? Hoe ging het art department dit seizoen te werk? En je hoort hoe de afvaller stond te springen om mee te doen aan Wie is de Mol?:#2 - Afdansen (S21)

Foto omslag: AVROTROS

Ster advertentie
Ster advertentie