Programma

Roxeanne Hazes gaat weer de clubs in

  1. Nieuwschevron right
  2. Roxeanne Hazes gaat weer de clubs in

Roxeanne Hazes brengt komend voorjaar opnieuw een bezoek aan de Nederlandse clubs. Dit heeft de zangeres laten weten op Instagram.

Roxeanne Hazes tourt op dit moment al langs de Nederlandse podia. Dat succes heeft de zangeres doen besluiten om er een reeks nieuwe shows aan vast te plakken. Het 'nieuwe' deel van haar tour begint op 21 februari in Apeldoorn en eindigt op 11 april in Eindhoven.

Nieuw materiaal

Tijdens de voorjaarstour zal Roxeanne zich meer focussen op haar nieuwste nummers. "Ik krijg veel de vraag of we met deze liedjes ook naar andere steden komen. Ik kan niet wachten om jullie mijn nieuwe liedjes te laten horen, maar natuurlijk spelen we ook het vertrouwde materiaal", schrijft Roxeanne op Instagram.

In twee maanden tijd zal Roxeanne optreden in Apeldoorn, Arnhem, Leiden, Haarlem, Amersfoort en Eindhoven. Die steden slaat ze dit jaar over tijdens haar najaarstour.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Mama Was Een Klootzak'

Eén van de nieuwe nummers die fans kunnen verwachten tijdens de voorjaarstour is 'Mama Was Een Klootzak'. Het controversiële nummer wordt door verschillende radiostations niet gewaardeerd vanwege de 'grove' tekst, maar dat weerhield de zangeres er niet van om het bij Jan-Willem Start Op te zingen. En dat vonden wij helemaal prima!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie