Programma

Nieuw Radio 2 Talent: Daniel Versteegh

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw Radio 2 Talent: Daniel Versteegh

Singer-songwriter Daniel Versteegh is verkozen tot nieuw Radio 2 Talent! Je gaat de komende maand dus zeker meer van hem horen op Radio 2!

Nederlands talent op Radio 2

De muziekredactie van Radio 2 kiest elke twee maanden samen met de Radio 2 DJ’s twee nieuwe Nederlandse acts. De bands Ape Not Mice en AlascA gaven op 28 februari een showcase voor Radio 2 luisteraars in Haarlem. Het Radio 2 Talent krijgt airplay en luisteraars horen live-optredens, onder andere in Van Holland en TROS Muziekcafé.

Daniel Versteegh Radio 2 Talent

Begin maart werd de band Orlando verkozen tot Radio 2 Talent en daar is singer-songwriter Daniel Versteegh nu aan toegevoegd! Versteegh is al lange tijd actief in de Nederlandse singer-songwriter scene. Hij won de Grote Prijs van Nederland in de categorie singer-songwriter en werd met het nummer ‘Two Wrongs Don’t Make A Right’ – afkomstig van zijn gelijknamige EP – uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

Songwriter van project Lorrainville

Afgelopen zomer was Daniel Versteegh te zien in het TV-programma van Giel Beelen ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ en tijdens Popronde 2012 speelde hij meer dan 20 shows. Ook was Daniel Versteegh een van de songwriters van het succesvolle project Lorrainville.

Radio 2 Talent Showcase

Je gaat in april meer horen van Daniel Versteegh op Radio 2. En je kunt hem ook live gaan bewonderen tijdens de Radio 2 Talent Showcase op woensdag 24 april in Haarlem. Meer informatie daarover volgt binnenkort!

>>LEES HIER MEER OVER DE RADIO 2 TALENTEN

Ster advertentie
Ster advertentie