Programma

Chazia Mourali moest vanuit de puntjes van haar tenen een bitch worden

  1. Nieuwschevron right
  2. Chazia Mourali moest vanuit de puntjes van haar tenen een bitch worden

In de nieuwe 30 MINUTEN RAUW praat Ruud met Chazia Mourali. Over natuurlijk De Zwakste Schakel, maar ook over haar bitchy imago en opvolger Bridget Maasland.

Chazia Mourali presenteerde een aantal jaar het succesvolle programma De Zwakste Schakel. Strak in een leren pak en op hogen hakken stuurde ze zonder pardon mensen van het strijdtoneel. Ze moest vanuit de puntjes van haar tenen een bitch worden. "En dat vond ik enig", zegt Chazia. "Ik heb daar altijd de lichtheid van ingezien. In een gewone quiz barst het van de clichés. De presentator lacht heel lief, terwijl hij iets heel anders denkt." Chazia deed daar echter niet aan en strafte kandidaten genadeloos af. Ruud merkt op dat het soms leek alsof ze kandidaten iets aan wilde doen. "Maar dat moest ook zo lijken! Daarom zijn mensen het niet vergeten."

Bridget Maasland als vervanger

Mourali presenteerde de quiz tussen 2001 en 2004. Na vijftien jaar maakte het programma in 2019 een terugkeer. Bridget Maasland nam het stokje over van Chazia als presentatrice. Wat vindt Chazia van haar opvolger? Je hoort het in de nieuwe 30 MINUTEN RAUW.

#19 - 30 MINUTEN RAUW met Chazia Mourali (S05) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

HOE TE BELUISTEREN?

Je kunt afleveringen van 30 MINUTEN RAUW beluisteren in onze gratis NPO Radio 2 app en via je favoriete podcastplatform.

MEER PODCASTS VAN NPO RADIO 2

Naast deze podcast van Ruud hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

DE WILD IN DE MIDDAG

Je hoort Ruud de Wild elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur met De Wild In De Middag op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie