Programma

NPO Radio 2 week lang in teken van De Grote Bonanza

  1. Nieuwschevron right
  2. NPO Radio 2 week lang in teken van De Grote Bonanza

NPO Radio 2 staat van maandag 20 t/m maandag 27 april in het teken van De Grote Bonanza! Je kan acht dagen lang nummers aanvragen voor jezelf of voor iemand anders: van liedjes die troost bieden tot de broodnodige oppeppers, van klassiekers uit de Top 2000 tot gloednieuwe songs.

Met Stenders Platenbonanza en Annemieke's A-Lijst heb je als NPO Radio 2-luisteraar dagelijks een paar uur de macht over onze playlist. Maar tijdens De Grote Bonanza doen we hier nog een schepje bovenop. Je krijgt namelijk acht dagen lang alle ruimte om een plaat aan te vragen en jouw verhaal te vertellen. Uiteraard over welke impact de coronacrisis op jouw leven heeft en hoe je daarmee omgaat, maar ook vrolijke, romantische en opbeurende verhalen zijn meer dan welkom. Ontspanning en afleiding bieden ook de bekende NPO Radio 2-spellen zoals de IntroRally, Het 60 Seconden Spel en de Top 2000 Shuffle die deze week vaker dan gebruikelijk voorbijkomen.

Koningsdag op 2

De afsluiting van De Grote Bonanza is op Koningsdag, maandag 27 april: dan staat NPO Radio 2, net als veel andere radiozenders, volledig in het teken van muziek van eigen bodem. Van 07.00 tot 19.00 uur is op alle deelnemende stations uitsluitend Nederlands product te horen. NPO Radio 2 gaat daarna nog door met een aantal live optredens van Nederlandse artiesten tijdens het Koningsdagfestival op zender en via nporadio2.nl.

De Grote Bonanza

NPO Radio 2 staat van maandag 20 t/m maandag 27 april in het teken van De Grote Bonanza! Vraag acht dagen lang nummers aan voor jezelf of voor iemand anders. Wat wil jij horen? Laat het ons weten via de NPO Radio 2 app. Jij vraagt. Wij draaien.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie