Programma

Gesprek Wesley Sneijder

  1. Nieuwschevron right
  2. Gesprek Wesley Sneijder

Radio 2 verslaggever Martijn Grimmius sprak na de overwinningen van Nederland met Wesley Sneijder.

Sportief

Maandagavond verloor Chili met 2-0 van Nederland, maar volgens Martijn Grimmius pakte de Chilenen deze uitslag sportief op. Ook Wesley Snijder blijft sportief en realistisch. Grimmius vroeg hem na de wedstrijd of hij flashbacks kreeg naar vier jaar geleden. Het antwoord van Sneijder hoor je hier.

Knokken

Ons elftal won woensdag 18 juni ook al met 3-2 van Australië, verslaggever Martijn tikte Wesley Sneijder na de wedstrijd aan en vroeg hem of de druk groot was geweest. Sneijder: De druk was niet zo groot, op een gegeven moment kwamen we op een achterstand en toen moesten we knokken en dat hebben we als team fantastisch gedaan.' Naast verslaggevers sprak Sneijder ook met het Koningspaar.

Genieten

Martijn Grimmius sprak Wesley Sneijder voor het eerst na de 5-1 overwinning tegen Spanje. Op de vraag hoe dit eindresultaat door het team beleefd wordt, antwoordde de voetballer: 'Ik denk hetzelfde als bij jullie; dit is echt genieten. Ik had wel verwacht dat wij deze ploeg konden verslaan, maar natuurlijk niet met zulke cijfers.' Ook gaf Wesley een korte analyse van de wedstrijd.

Beluister het gesprek met de stervoetballer hier:

WK Dossier

Het WK Voetbal is losgebarsten, en ook Radio 2 kleurt een beetje oranje. Luister en bekijk hier de leukste fragmenten terug en lees alle extra's! Van correspondenten en deskundigen tot supporters en grappige weetjes, in ons WK-dossier ben je zo op de hoogte van alles wat met het WK te maken heeft.

Ster advertentie
Ster advertentie