Programma

Nieuwe Naam: Stephanie Struijk

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe Naam: Stephanie Struijk

De komende twee maanden is Stephanie Struijk de NPO Radio 2 Nieuwe Naam.

Geen onbekende

Die jongedame kennen we natuurlijk, dat is Stevie Ann, die we nog kennen van haar hits 'The Poetry Man', 'One Year Of Love' en 'Baby Blue'. De singer-songwriter uit Roggel is in het programma Paul! van Paul Rabbering uitgeroepen tot Nieuwe Naam. Niet alleen omdat ze een nieuwe naam heeft (eigenlijk haar échte naam), maar ook omdat ze een nieuw album uit heeft.

Roadtrip

Het bijzondere aan dat nieuwe, titelloze album van Stephanie Struijk is, dat alle liedjes Nederlandstalig zijn. Samen met Daniël Lohues ondernam ze een roadtrip door de Verenigde Staten, waarbij ze inspiratie opdeed voor de nieuwe nummers. Lohues produceerde het album, waarvan 'Nieuwe Maan' de eerste single was. Met de opvolger 'Dromen Van De Zon' is Stephanie Struijk twee maanden lang NPO Radio 2 Nieuwe Naam.

Nieuwe Naam

Om de twee maanden wordt de nieuwe NPO Radio 2 Nieuwe Naam bekendgemaakt bij Paul!, het zondagmiddagprogramma van Paul Rabbering. Wij steunen de Nieuwe Namen door hun liedjes te draaien en ze ruimte te geven in een aantal van onze programma's. De eerste Nieuwe Naam was Christon. Eerdere NPO Radio 2 Talent-acts waren onder meer Yorick van Norden, Logue, Bewilder, Lorrèn, Emil Landman, Dillenburg en Bells Of Youth.

Ster advertentie
Ster advertentie