Programma
AVROTROS

Bart draait Brothers In Arms voor veteraan Patrick

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Bart draait Brothers In Arms voor veteraan Patrick

Als Bart veteraan Patrick inbelt in Aan De Slag! heeft hij voor een keertje lak aan de regels van de Top 2000 Shuffle: Patrick wil namelijk niets liever dan Brothers In Arms horen.

Beller Patrick is een trouwe luisteraar van NPO Radio 2, en afgelopen vrijdag krijgt hij bij Bart de kans om mee te doen aan de Top 2000 Shuffle. Afgelopen weekend loopt hij mee met het defilé in Den Haag voor Veteranendag. Hij dient zelf in 1995 op 22-jarige leeftijd op een Nederlandse basis in Bosnië.

Regels opzij

Als het moment daar is om de Top 2000 Shuffle te spelen, hoopt Patrick stiekem dat Dire Straits' Brothers In Arms voorbijkomt: het lijflied van vele veteranen. Na onder andere Simon & Garfunkel en Wheatus, belandt Patrick bij nummer 5 in de lijst aan, wat zijn laatste optie is. Hij accepteert de uitkomst, maar toch hoort Bart dat hij niet helemaal tevreden is. Als troost zet hij de regels van de Shuffle voor een keer opzij, zodat Patrick en zijn maten kunnen genieten van Brothers In Arms op zender.

Beluister het volledige fragment hieronder!

Video niet beschikbaar

Aan De Slag!

Aan De Slag!, gepresenteerd door Bart Arens, is een fris, positief en verrassend muziekprogramma met herkenbare muziek, nieuwe releases, bijzondere albumtracks en fijne mashups. Ook items als het 60 Seconden Spel en de Top 2000 Shuffle zorgen iedere dag voor een vrolijk begin van je werkdag. Online maakt Bart de videoseries Barts Classic Track en Barts Studio.

Je hoort Aan De Slag! iedere werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie