Programma

Jacob Banks live bij Ekdom In De Ochtend!

  1. Nieuwschevron right
  2. Jacob Banks live bij Ekdom In De Ochtend!

Hij is nog maar net bijgekomen van zijn show in Rotterdam, toch maakt Jacob Banks tijd om even langs te komen in de studio!

Favoriet Nederlands gerecht

Jacob Banks is te gast bij Ekdom In De Ochtend en hier kletst hij met Gerard over zijn komende concerten. Banks doet eerder al een show in Rotterdam en er zitten er nog meer shows aan te komen in Nederland. Ook Lowlands mag deze soulman dit jaar verwelkomen. Hij praat niet alleen over zijn muziek maar ook over het gerecht wat hij niet kan overslaan als hij in Nederland is. ''Wat is je favoriete gerecht dan?'', vraagt Gerard. ''Spareribs. Er is een specifiek restaurantje, die is erg speciaal. Die kan ik niet overslaan als ik in Nederland ben'', vertelt Banks.

Beluister hier het hele fragment:

Jacob Banks houdt van Nederland en dan specifiek dat éne sparerib-tentje

Album

Banks zit de afgelopen tijd niet stil. Zijn debuutalbum Village is af en wordt in de eerste week van september uitgebracht. Het album is gebaseerd op de zin: ''it takes a village to raise a child''. Alle verschillende culturen die Jacob in zich heeft, wil hij vieren en omarmen.

Samenwerking met Louis The Child

Jacob en Louis The Child zitten bij hetzelfde label en daar ontstaat een bijzondere samenwerking. De samenwerking groeit uit tot de titelsong van de film: Fitfy Shades Freed. Banks en Louis hebben veel lol tijdens het maken van het nummer en dat hoor je terug!

Beluister het nummer hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Instagram

Ster advertentie
Ster advertentie