Programma

Duncan Laurence met nieuw album in intieme setting naar Ziggo Dome

  1. Nieuwschevron right
  2. Duncan Laurence met nieuw album in intieme setting naar Ziggo Dome

Duncan Laurence brengt op 13 november zijn debuutalbum Small Town Boy uit. Met de nieuwe plaat op zak speelt hij in diezelfde maand een intiem optreden in Ziggo Dome.

Op 17 november laat Duncan de nieuwe liedjes voor het eerst aan publiek horen. Hij vertelt: "Ik kan niet wachten om de nieuwe songs van Small Town Boy te spelen. Als kind droomde ik van het zingen in zalen als de Ziggo Dome, om de release van mijn allereerste album hier te mogen houden is echt onwerkelijk. Het maken van dit album heeft me laten zien wie ik ben: als muzikant, maar ook als persoon. Elke song geeft een kijkje in mijn leven en vertelt een verhaal. Het is rauw, dromerig, poppy en indie. Het is alles wat ik mijn eerste album wil laten zijn. En het is nog maar het begin".

In the round-show

De show stond aanvankelijk al op de planning voor 17 november 2020, maar werd eerder uitgesteld wegens corona. De show gaat nu toch door op de zeventiende, maar dan met een andere zaalopstelling die voldoet aan de coronamaatregelen. Het publiek zal plaatsnemen aan ronde tafels, die zijn opgesteld rondom het ronddraaiende podium in het midden van de zaal. Met deze 360 graden voorstelling kan iedereen een glimps opvangen van de Songfestivalwinnaar.

Mensen die een kaartje voor de originele show op 17 november hebben gekocht, ontvangen een mail van de organisatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie