Programma

Roxeanne Hazes: 'Ik praat met mijn vader in mijn dromen'

  1. Nieuwschevron right
  2. Roxeanne Hazes: 'Ik praat met mijn vader in mijn dromen'

In Schaamteloos met Shay gaat Shay Kreuger iedere week het gesprek aan met een Nederlandse zangeres. In de tweede aflevering praat ze met Roxeanne Hazes.

Een gesprek voeren zonder op eieren te hoeven lopen. Shay wil haar gasten overal vragen over kunnen stellen; van de liefde en seks tot verlies en rouw. In de eerste aflevering was Melanie van Mell & Vintage Future te gast die onder andere vertelde over haar liefdesleven. In de tweede aflevering gaat Shay het gesprek aan met zangeres Roxeanne Hazes. Ze vertelt openhartig over haar gesprekken met een medium na dromen over haar vader: "Ik praat met mijn vader in mijn dromen. Maar dat is helaas pas twee keer gebeurd". Daarnaast gaat het over de band met haar broer, die ze na een paar jaar zonder contact weer spreekt en of ze spijt heeft van deze periode.

Bekijk de tweede aflevering hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

SCHAAMTELOOS MET SHAY!

In Schaamteloos met Shay gaat Shay Kreuger iedere week het gesprek aan met een Nederlandse zangeres. Met een aantal schaamteloze vragen probeert zij haar gast beter te leren kennen. Altijd respectvol en altijd op een toffe manier.

Foto omslag: BNNVARA

Ster advertentie
Ster advertentie