Programma

Radiomarathon tegen kanker

  1. Nieuwschevron right
  2. Radiomarathon tegen kanker

Onze dj's houden samen met luisteraars een radiomarathon voor onderzoek tegen kanker op 20 april in Almere als afsluiter van de KWF Marathonweken.

Gerard Ekdom is je host op 20 april. Van 6:00 tot 22:00 houdt hij je samen met verslaggever Bart Arens op de hoogte van alles wat er gebeurt tijdens de zestien uur durende radiomarathon. En er gebeurt heel wat. Overal in het land worden marathonacties gehouden en ook onze dj's doen mee. Gerard en Bart hebben contact met hen, vanuit de Marathon Headquarters op de Esplanade in Almere. Bovendien kun je langskomen. Om in actie te komen, of om jouw verhaal te vertellen.

dj-marathons

Onze dj’s doen hun eigen marathons voor KWF. Zo fietst Wouter van der Goes rond het Markermeer op de fiets van zijn vader, haalt Stefan Stasse geld op met een open podium marathon en doet Frank van ’t Hof de hele dag karweitjes voor heitjes.

Steun de marathons van onze dj's

Huur een dj

Onze jocks stellen zich beschikbaar voor allerlei klussen en activiteiten in het kader van Marathon Live. Wil je iemand helpen of in het zonnetje zetten, dan kun je bijvoorbeeld Rob Stenders, Hans Schiffers, Jan-Willem Roodbeen of Gijs Staverman inhuren.

Huur een DJ in en steun KWF

KWF Marathonweken

De afgelopen maanden zijn er tientallen marathonacties geweest om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Van een door Roel van Velzen geïnitieerde straatmuzikantenmarathon tot een zwemmarathon met olympisch kampioen Maarten van der Weijden; iedereen kan marathons en andere acties initiëren tijdens de KWF Marathonweken.

Start je eigen actie op www.kwfmarathonweken.nl.

Marathon Live

Annemieke Schollaardt en Caroline Tensen presenteren Woensdag 20 april om 20.30 uur ‘Marathon Live’ op NPO 1. Ze ontvangen mensen die acties zijn gestart en de einduitslag wordt bekendgemaakt. Ook zijn er indrukwekkende verhalen van patiënten en onderzoekers. Niet voor niets staat ‘marathon’ symbool voor de strijd tegen kanker. Het is een lange weg, maar samen gaan we ervoor.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

STEUN MARATHON LIVE - DONEER NU:
SMS ‘RADIO 2’ naar 4333 (3 euro per bericht)
BEL: 0800 – 1160 (bepaal je eigen donatie)
Steun de acties van onze DJ’s
Begin je eigen marathonactie

Ster advertentie
Ster advertentie