Programma

Depeche Mode in Ziggo Dome

  1. Nieuwschevron right
  2. Depeche Mode in Ziggo Dome

De Britse synthpop-band Depeche Mode zal op zaterdag 7 december 2013 een concert geven in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Europese zomertournee

Dit nieuws is bekend gemaakt door concertorganisator Mojo Concerts. Het concert in Nederland maakt deel uit van de Europese zomertournee die op 4 mei van start zal gaan in Nice, Frankrijk. De voorverkoop van het concert zal op 22 maart van start gaan, dezelfde dag dat het nieuwe album Delta Machine verschijnt.

Delta Machine

De videoclip van Heaven, de eerste single van het nog te verschijnen nieuwe album, werd op 1 februari uitgebracht. Delta Machine is alweer het dertiende studioalbum van Depeche Mode en opvolger van de succesplaat Sounds of The Universe uit 2009. Naast de normale CD verschijnt Delta Machine ook in een luxe uitvoering met vier extra nummers en een fotoboek van en door popfotograaf Anton Corbijn.

Weer touren

Martin Gore, frontman van de band, vertelt over de totstandkoming van Delta Machine: “Het was ontzettend intimiderend om dit album te schrijven. Ik wil dat mensen zich goed voelen als ze ernaar luisteren, dat ze een soort van vrede krijgen. Er is gewoon iets magisch aan.” Ook vertelt hij over het live spelen van nieuwe nummers: “We hebben zin om de studio uit te gaan en weer te toeren. De nieuwe nummers zullen prachtig klinken live.”

Ster advertentie
Ster advertentie