Programma

Alain Clark geeft Tekstuele Voorlichting bij Yes

  1. Nieuwschevron right
  2. Alain Clark geeft Tekstuele Voorlichting bij Yes

Deze hele week hoor je Yes van Alain Clark als de TopSong op NPO Radio 2, maar waar gaat het nummer nou eigenlijk over? De zanger verklaart de tekst in De Kloosteravond.

Ontzettend vrolijk is ‘ie, de TopSong van Alain Clark, al vroeg Cielke zich af waar hij nu zo enthousiast mee instemt? Alain geeft het ja-woord aan alle kansen die op zijn pad komen, zo legt hij uit wanneer hij wordt gevraagd om de tekst van Yes te duiden in het item Tekstuele Voorlichting. “Voor mij persoonlijk was het de realisatie dat aan alle goeie dingen in mijn leven een ja is voorafgegaan”, vertelt hij.

Risico's nemen

“Dat je ergens over aan het twijfelen bent; moet ik iets wel of niet doen, zal ik lekker thuisblijven, zal ik haar echt bellen, zal ik een instrument oppakken? Soms neem je een risico, maar het kan je dingen brengen die je niet had verwacht.” Successen uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst, al heeft die daadkracht altijd goed uitgepakt voor Alain. “Als je vaker ziet dat risico’s nemen iets oplevert, denk je de volgende keer: 'Misschien moet ik het wel doen.’”

Wil je weten wat het laatste is waar Alain Clark ‘ja’ tegen heeft gezegd? Check dan zijn Tekstuele Voorlichting:

Video niet beschikbaar

De Kloosteravond

Je hoort De Kloosteravond elke zondagavond van 22.00 tot 24.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie