Programma

Dit waren de leukste appjes van afgelopen week

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit waren de leukste appjes van afgelopen week

Elke week krijgen we veel reacties, tips, verzoekjes en anekdotes binnen via onze app. En lang niet alle berichten krijgen de aandacht die ze verdienen; daar zijn het er eenvoudigweg teveel voor. We zetten er graag nog een paar in de spotlight.

Hou je gulp dicht!

Carmen leest niets vermoedend het nieuws voor tijdens Aan De Slag! over de keverplaag in de Achterhoek. Die kevers zitten in je haar of op je 'voorruit'. Hiervan schrokken de mannelijke luisteraars een beetje...

Ook onze eigen Bart Arens hoorde Carmen, laten we zeggen, een tikkeltje anders. Hoor jij het ook?

Dus je hoort het mannen: gulp dicht!

Een haar in de boter zoeken

Meestal maken onze dj's de grappen, maar onze luisteraars kunnen er ook wat van! Tijdens De Wild In De Middag vraagt Ruud zich af waarom (bijna) kale mannen zoveel moeten betalen voor de kapper. Goeie vraag! Hierop weet Jos hét antwoord.

Voortaan maar een vergrootglas aan het basispakket voor kappers toevoegen?

Dierenpret

Op 4 oktober was het uiteraard Dierendag. Dé dag om je huisdieren in het zonnetje te zetten. Maar daarnaast ook de dag om (misschien iets wat flauwe) dieren woordgrappen te maken. Daarom vroeg Ruud in De Wild In De Middag speciaal voor de Top 5 over 5: 'Welke dieren vinden we nog meer langs de weg?' Onze luisteraars lieten zich dat niet nog een keer zeggen!

Bedankt voor het inzenden van deze 'bereleuke' woordgrappen! We hebben weer 'gesnaterd' van het lachen.

NPO RADIO 2 APP

Wil je ook iets kwijt? Heb je een tip voor ons? Een verzoekje om muzikale steun? Laat het ons weten via onze NPO Radio 2-app, te downloaden voor Android of voor iOS.

Foto: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie