Programma

Sting en Stevie Wonder zingen samen 'Fragile' live

  1. Nieuwschevron right
  2. Sting en Stevie Wonder zingen samen 'Fragile' live

Op de verjaardag van Sting blikken we terug op een bijzonder optreden van de Britse muzikant samen met Stevie Wonder.

In 2011 viert Sting zijn 60e verjaardag groots met vele artiesten tijdens het STING: 25th Anniversary/60th Birthday Concert in New York. Onder anderen Lady Gaga, will.i.am, Herbie Hancock, Bruce Springsteen, Billy Joel en Stevie Wonder delen met de voormalig The Police-zanger het podium.

'Ik hou van dit nummer'

Het ene moment doet Sting de moonwalk met will.i.am en het andere moment zit hij op een kruk toe te kijken naar de pianosolo van Herbie Hancock tijdens het nummer 'Sister Moon'. Het is een avond vol muziek en vreugde. Sting grijpt zelf ook naar de microfoon en zingt onder meer met Stevie Wonder het nummer 'Fragile'. De klassieker uit 1988 blijkt een favoriet te zijn van Wonder. "Ik hou van dit nummer", aldus Wonder vooraf aan het optreden.

Check het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Goede doel

Het optreden, gehouden in het Beacon Theatre in New York, is niet alleen om het leven van Sting te vieren. Tijdens het concert werd maar liefst 3,7 miljoen dollar opgehaald voor de Robin Hood Foundation, een organisatie die probeert om problemen veroorzaakt door armoede in New York te verlichten.

Foto omslag: screenshot YouTube

Ster advertentie
Ster advertentie